Matematik

kvadratrod

11. september 2015 af axx2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvad er kvadratroden af 26x ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2015 af hesch (Slettet)

Det er x√26.

Regnereglerne må fremgå af din bog.

√(a*b) = √a * √b


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2015 af SuneChr

Man skal være opmærksom på, at  \sqrt{x^{2}}=x\geq 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2015 af Soeffi

#0. 

\sqrt{26x^{2}}=\left | x \right |\cdot \sqrt{26}


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2015 af SuneChr

# 3.   Ja, det er korrekt. # 2 skal have et numerisktegn om x udenfor rodtegnet.
Tak.


Skriv et svar til: kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.