Fysik

Mekanisk fysik - statik hjælp!

15. september 2015 af bm17122005 - Niveau: B-niveau

Opgaven:

En Hydraulisk cylinder indeholder olie med trykket p. stemplet er påvirket af kraften F.

a) Beregn cylinderens diameter, idet der ses bort fra massen af stemplet.

Data: p= 15*10 ;  F=45 kN


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2015 af peter lind

Tryk = kraft/areal


Skriv et svar til: Mekanisk fysik - statik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.