Fysik

Mekanisk fysik - statik hjælp!

15. september 2015 af bm17122005 - Niveau: B-niveau

Opgaven:

En ballon svæver i atmosfærisk luft med densiteten ςL. Den samlede masse af ballon og kurv er M. Ballonen indeholder varm luft med densiteten ςg

a) Beregn ballonens volumen.

ς=rho

Data: ςL= 1,21 kg/m3 ; ςg= 1,06 kg/m3 (varm luft, temperatur 60ºC) ; M=834 kg

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2015 af peter lind

Den resulterende kraft på ballonenen er 0 så opdriften = tyngdekraften

Opdrift = tyngdekraften på den masse som ballonen fortrænger


Skriv et svar til: Mekanisk fysik - statik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.