Matematik

Regnestykke med brøk og potenser

17. september 2015 af Simbaceci (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. 

Er der nogle der kan hjælpe mig med, hvordan jeg skal regne det vedhæftede regnestykke. Jeg har lige regnet et lignende stykke, men det der forvirrer mig er, at jeg ikke ved hvad jeg skal gøre, når a'erne pludselig har en potens som har en potens. Er der nogle der kan forklare mig hvad jeg skal gøre? :-O


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. september 2015 af mathon


          \frac{a^{\frac{23}{6}}}{a^{\frac{29}{3}}}=\frac{1}{a^{\frac{58-23}{6}}}=\frac{1}{a^{\frac{35}{6}}}=a^{-5\frac{5}{6}}


Svar #2
17. september 2015 af Simbaceci (Slettet)

Tusind tak mathon! :-)


Skriv et svar til: Regnestykke med brøk og potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.