Matematik

Differentialregning

21. september 2015 af simone1517 - Niveau: A-niveau

Jeg sidder her med en opgave, hvor jeg skal bestemme f´(4) ud fra følgende funktioner:

??5(??) = −11
??6(??) = √??
??7(??) = −2?? + 13 

??8(??) = ??2 + 3?? − 17 

Nu er spørgsmålet så, hvordan gør jeg?

Har tilføjet funktionerne, så i kan se, hvilke det er jeg skal bestemme for.

Tak på forhånd!


Svar #1
21. september 2015 af simone1517

Har lige vedhædtet PDF

Vedhæftet fil:2u MA afl 3 220915.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2015 af peter lind

Du skal bruge at (xn)' = n*xn-1 og at kvrod(x) = x½


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.