Fysik

Hjælp til en fysik aflevering

22. september 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der vil hjælpe med at besvare disse opgaver (c,d,e,f)  til min aflevering?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2015 af peter lind

c) se svaret på d)

d) Brug at den energien er konstant

e) brug resultatet fra d)

f) Se på Newtons 2. lov og tyngdekraften


Svar #3
24. september 2015 af Batman9mom (Slettet)

d)
Ekin= 0,5*450*7^2=11025 J

Epot= 450*9,82*7=30933

Emek= 30933+11025=41958

er dette rigtigt?


Skriv et svar til: Hjælp til en fysik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.