Matematik

Hvis f(x) = 1/x

01. oktober 2015 af stefan95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Alle! Jeg sidder med et spørgslmål som jeg er helt lost i. Håber i kan hjælpe! :)

Hvis f(x) = 1/x, find da tangenten som rører grafen for f i (2, f(2))


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2015 af mathon

tangenten som rører grafen for f i (2 ; 1/2)

Du har et punkt på tangenten, men mangler tangentens hældningskoefficient.

Beregn denne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2015 af PeterValberg

Tangentligningen:

y=f'(x_0)(x-x_0)+f(x_0)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2015 af mathon

Du skal altså differentiere f(x) for at beregne f '(2).


Skriv et svar til: Hvis f(x) = 1/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.