Matematik

differentialregning

03. oktober 2015 af Alice12 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som kan vise hvordan man regner denne fukntion ud?

f(x) = 1,5x^- 4 + 2,2x^3,4 - 4x^-2,3


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2015 af mathon

Benyt for hvert led
                                     (k·an) = k·(n·an-1)   


              f '(x) = 1,5 ·(-4)·x-4-1 + 2,2 ·3,4·x3,4-1 - 4·(-2,3)·x-2,3-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2015 af LubDub (Slettet)

      f(x) = 1,5x-4 + 2,2x3,4 - 4x-2,3


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.