Matematik

Differentialregning

06. oktober 2015 af renzir (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er der nogen der kan forklare hvordan man løser følgende opgaver:

f(x)=x3+4x

g(x)=ex


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

f(x)=axn   ⇒  f '(x) = a*n*xn-1

f(x)=ex     ⇒   f '(x)=ex


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.