Matematik

Hvor meget skal man tabe?

15. oktober 2015 af JBiebs (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Spørgsmål: Hvor mange kilogram skal elev nr. 15 tabe sig for at få et BMI på 24? 

Han vejer: 76,4

Hans højde: 171

Hans BMI: 26,1 

Hans fedt-procent: 21,9


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2015 af mormordk (Slettet)

Som udgangspunkt er fedtprocenten underordnet da BMI bygger på højde og vægt. Højden kan ikke ændres så derfor benytter du følgende ligning

vægt/højde^2=BMI

Her isolerer du vægt så du får følgende
vægt=BMI*højde^2

og så sætter du værdierne ind for BMI (24) og højden (1,71) og så får du personens nye vægt, og dermed skal han tabe
gammelvægt(76,4) - ny vægt(fra udregningen)
håber det hjalp


Svar #2
16. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

Hvordan kan jeg skrive ^2 på iPhone lommeregner?


Svar #3
18. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

#1 Står det ikke bare for ' i anden' ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. oktober 2015 af mormordk (Slettet)

jo præcis


Svar #5
18. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

#4 Okay, mange tak! 


Svar #6
18. oktober 2015 af JBiebs (Slettet)

#5 Er det sådan her: 24 ganget med 1,71 divideret med 1,71 men det giver 24? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. oktober 2015 af mormordk (Slettet)

nej du skal sådan set lave dette regnestykke Ny BMI(24)*højden(1.71)*højden(1.71)= ny vægt
ved at gange højden sammen 2 gange får du højden2


Skriv et svar til: Hvor meget skal man tabe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.