Matematik

Differentialregning

20. oktober 2015 af giraffenmagnus (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen 

Jeg ville lige høre ad om  i vidste hvad man gør efter man har fundet sekanthældningen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2015 af Heptan

Så lad x gå imod x0 og se, hvad der sker med sekanthældningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2015 af mathon

sekanthældning:
                                        \frac{y-y_o}{x-x_o}=\frac{f(x)-f(x_o)}{x-x_o}=\frac{f(x_o+\Delta x)-f(x_o)}{\Delta x}

differentialkvotient:
                                        \underset{\Delta x \to 0}{\lim }\; \frac{f(x_o+\Delta x)-f(x_o)}{\Delta x}=f{\, }'(x_o)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.