Matematik

Hjælp - differentialregning

21. oktober 2015 af Freia123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med opgaven i den vedhæftede fil?

Den skal afleveres i aften.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2015 af mathon

a)

kassens
                     h\o jde\; \; \; \; l\ae ng de\; \; \; \;\; bredde        
                       x            1{,}2-x    \frac{1{,}2-2x}{2}

                      
rumfang
                      R(x)=x\cdot (1{,}2-x)\cdot \left ( 0{,}6-x \right )
                    


Svar #2
21. oktober 2015 af Freia123 (Slettet)

Tak for svaret! :)

Men hvordan kan disse oplysningsninger sættes i forbindelse med forskriften R(x)?

Hvad er de -1,8x^2 og +0,72x?


Brugbart svar (1)

Svar #3
21. oktober 2015 af mathon

                 R(x)=x\cdot (1{,}2-x)\cdot \left ( 0{,}6-x \right )=x^3-1{,}8x^2+0{,}72x


Svar #4
21. oktober 2015 af Freia123 (Slettet)

Mange tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Hjælp - differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.