Matematik

differentialregning

25. oktober 2015 af mkdmkmdked (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan forklare hvordan og hvad man skal gøre i følgende opgave, billede vedhæftet

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

benyt
                   \left ( k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot \left ( x^n \right ){}'=k\cdot n\cdot x^{n-1}   for hvert led.


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.