Matematik

(x-1)(x^2 -4) =0

27. oktober 2015 af lars555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe mig med at løse denne ligning 


Svar #1
27. oktober 2015 af lars555 (Slettet)

 

Brugbart svar (1)

Svar #2
27. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Nulreglen giver

(x - 1) = 0  ∨ (x2 - 4) = 0  <=>

x = 1 ∨ x2 = 4  <=>

x = 1 ∨ x = 2 ∨ x = -2


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. oktober 2015 af mathon

                                               (x-1)(x2 -4) = 0

                                          (x-1)(x+2)(x-2)=0


Skriv et svar til: (x-1)(x^2 -4) =0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.