Matematik

differentialregning

02. november 2015 af biddi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vil meget gerne have hjælp til denne opgave :-)

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af mathon

Har du ingen mellemrumstast?

             f(x)=\sin(x+2)\; \; \; \; \; x\in\left [ 0\, ;4\pi \right ]

            f{\, }'(x)=\cos(x+2)=0\; \; \; \; x\in\left [ 0\, ;4\pi \right ]

                 x=\frac{3\pi }{2}+p\cdot \pi \; \; \; \; p\in\{0,1,2\}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2015 af Soeffi

#0. Du har givet f(x) = sin x + 2

Dm(f) = [0 ; 4π]

a) Du skal bestemme funktionens differentialkvotient f’(x).

b) Du skal bestemme koordinaterne til de punkter på grafen for f, hvor der er vandret tangent.


Svar #3
02. november 2015 af biddi (Slettet)

hvordan finder jeg y værdierne? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2015 af mathon

korrektion:
                  x=\frac{3\pi }{2}+p\cdot \pi \; \; \; \; p\in\{0,1\}


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2015 af mathon

 #3

      y_o=f(x_o)=\sin(x_o+2)


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2015 af mathon

            \left ( \frac{3\pi }{2}+2\; ;-\cos(2) \right )            \left ( \frac{5\pi }{2}+2\; ;\cos(2) \right )


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2015 af mathon

da
          \sin(x_o+2)=\sin(x_o)\cdot \cos(2)+\cos(x_o)\cdot \sin(2)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.