Matematik

Trekanter bestem længden

02. november 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan bestemmer jeg længden på disse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af Stats

Skærmbillede 2015-11-02 kl. 17.39.59.png

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2015 af Stats

a.)

a2 + b2 = c2

82 + 62 = 100 ⇔ c = 10

b.)

(15/c)·8 = 12..

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
02. november 2015 af Batman9mom (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1637182

Vedhæftet fil:1637182.png

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2015 af Stats

1637182.png

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2015 af Stats

A = (1/2)·h·G               med ord, "en halv gange højde gange grundlinje er lig med arealet af trekanten"

36 = (1/2)·h·24

Isoler h

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Trekanter bestem længden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.