Matematik

skal finde P i en ligning

07. november 2015 af deterjodig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder med en ligning jeg ikke kan få til at gå op, nogle som kunne hjælpe. ville være dejligt med mellemregninger:

h=(mv/mr)^2 P/pg


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. november 2015 af mathon

Hvis tolkningen er

      
            h=\left ( \frac{v}{r} \right )^2\cdot \frac{P}{pg}
     \Updownarrow

           P=h\cdot\frac{ r^2}{v^2}\cdot pg


Skriv et svar til: skal finde P i en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.