Fysik

Volumen

11. november 2015 af LuchoG (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn volumen af et cylinder med længden 3.0m og diameter på 3.5 cm. 
Jeg har ikke højden, så jeg er lidt  i tvivl. Anyone? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2015 af SådanDa

Øhh, altså hvis cylinderen har en diameter på 3,5, så må længden jo betegne hvor lang cylinderen er fra den ene ende til den anden, så altså højden (forestil dig eventuelt en cylinder der ligger ned) :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2015 af mathon

                                 V=\frac{\pi }{4}\cdot L\cdot d^{\, 2}


Skriv et svar til: Volumen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.