Matematik

Find areal af trekant.

13. november 2015 af RallerenP (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået en opgave hvor jeg skal finde arealet af en trekant med målene:

H: 0,75

G: 0,43

Jeg forstår ikke hvad jeg skal når man ikke kan gange med tal under 1 til at finde areal.


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. november 2015 af mathon

                  A_{trekant}=0{,}5\cdot 0{,}75\cdot 0{,}43=\left (5\cdot 75\cdot 43 \right )\cdot 10^{-5}


Skriv et svar til: Find areal af trekant.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.