Matematik

Reducer udtryk

14. november 2015 af ACCAC (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg har siddet med her noget tid, vil lige høre om den er rigtig?

z * z + 2z + 5z^2 - 3z + 7

z*z = z

z + 2z + 5z^2 - 3z = 5z^2

= 5z^2 + 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2015 af Andrea55 (Slettet)

Er z*z ikke z gange z? Hvis ja, så giver det z^2 :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. november 2015 af LilanKahn (Slettet)

z * z + 2z + 5z^2 - 3z + 7

z^2 + 2z + 5z^2 - 3z + 7

6z^2 - 1z + 7


Skriv et svar til: Reducer udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.