Matematik

Vektorfunktion

15. november 2015 af 17P (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg er i tvivl om hvordan opgave c skal løses (se vedhæft)

Jeg har sat xp(t)=xq(s) og yp(t)=yq(s)

Jeg isolerer først t i xp(t)=xq(s), som jeg indsætter i yp(t)=yq(s)

Jeg indsætter den fundet værdi i vektorfunktionen p(t) og q(t) og for det samme koordinatpunkt, så pilen rammer.

Er det rigtigt?

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2015 af peter lind

hvad er p(t) og q(t) ?

Du skal sætte den fundne løsning for t ind i yp(t) og yq(t) . Giver det samme værdi rammer pilen


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2015 af Pedersen9 (Slettet)

Det er vektorfunktionerne


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.