Matematik

Dividere oppe i hovedet

15. november 2015 af Jegvedingenting - Niveau: C-niveau

Hejsa

Hvis jeg har et regnestykke (11-5) / (1-2), altså bare 6/-1, hvordan regner jeg det ud uden brug af lommeregner? Kan man bruge det argument med at 6*1 er 6, derfor må 6/-1 så også bare give -6, da jeg kun deler det med 1 (en person fx), og personen er 6-tallet selv?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2015 af mathon

                     \frac{11-5}{1-2}=\frac{6}{-1}=-\frac{6}{1}=-6


Svar #2
15. november 2015 af Jegvedingenting

Ok-tak.


Skriv et svar til: Dividere oppe i hovedet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.