Matematik

bestem f(3) med forskriften f(x) =3*2^x

15. november 2015 af Jegvedingenting - Niveau: C-niveau

Sætter jeg 3 ind på x's plads. Er det så bare x der skal isoleres?

3 = 3*2x

er x = 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2015 af StoreNord

f(3)=3*23 =3*8=24


Svar #2
15. november 2015 af Jegvedingenting

Nårh jah. Tusind tak. Jeg trænger virkelig til en pause - at jeg ikke kunne regne sådan en simpel opgave ud -_-


Skriv et svar til: bestem f(3) med forskriften f(x) =3*2^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.