Matematik

differential regning

17. november 2015 af frederikriber (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har ikke så meget styr på differential regning såå ja 

jeg er blevet stillet spørgsmålet 

find f'(x) 

når f(x)= kvadratrodaf x 

og x er altid større end 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2015 af 123434 (Slettet)

f(x)=√x=x1/2

(x1/2)'=1/2*x1/2-1=0,5x-0,5=1/0,5x0,5

benytter potensreglerne

a-n=1/an

n√x=x1/n


Skriv et svar til: differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.