Matematik

Please hjælp integral!

22. november 2015 af miljoi - Niveau: B-niveau

Please, hjælp

Vedhæftet fil: ffffff.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2015 af LeonhardEuler

Bestem mængden af alle stamfunktion på formen F0(x) + k og bestem derefte konstanten k hos hver stamfunktion vha. punktet. Tegn nu hver af de 4 stamfunktioner. 


Svar #2
22. november 2015 af miljoi

Hvordan gør jeg, er lost :(


Svar #3
22. november 2015 af miljoi

Pleeeeease hjælp! :'(


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2015 af LeonhardEuler

Lad en funktion f(x) være givet

      f(x) = 2x - 3 

samtlige stamfunktioner er givet ved 

    Fk(x) = ∫ f(x) dx =  ∫ 2x - 3 dx = x2 - 3x + k 

De fire stamfunktioner er specificeret ved k, som kan bestemmes vha. et punkt, som i dette tilfælde er (1,-1), (1,0), (1,1) og (1,2). 

Du bestemmer k for hver stamfunktion ved løse ligningerne 

      12 - 3•1 + k =  -1

      12 - 3•1 + k = 0 

      12 - 3•1 + k = 1

      12 - 3•1 + k = 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2015 af mathon


Skriv et svar til: Please hjælp integral!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.