Fysik

Find stedfunktion på graf

25. november 2015 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg har brug for hjælp til denne opgave jeg har vedhæftet, i må meget gerne komme med en forklaring på hvordan i fandt stedfunktionen for de 3 grafer :)

Tak! <3

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2015 af mathon

I de to første
                         aflæs to punkter og find på grundlag heraf en
                         ligning på formen
                                                             s(t)=at + b
 


Svar #2
25. november 2015 af MiaBjerg10 (Slettet)

1. Sådan her??

y=240*t+260?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. november 2015 af mathon

     (0\, ;-200)  og  (300\, ;400)

           \frac{s-s_1}{t-t_1}=\frac{s_2-s_1}{t_2-t_1}=a

           \frac{s-(-200)}{t-0}=\frac{400-(-200)}{300-0}

           \frac{s+200}{t}=2

           s+200=2t

           s(t)=2t-200

         

          


Svar #4
25. november 2015 af MiaBjerg10 (Slettet)

Nårh, på den måde! Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Find stedfunktion på graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.