Matematik

Grafisk løsning af ligninger til AFLEVERING!

26. november 2015 af Laurajd98 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg sidder og laver matematikaflevering til i morgen, og jeg er ramt ind i en krise!

Jeg skal løse følgende ligninger grafisk:

1. 3*2^x = -x+4

2. 1,8*1,5^x = 0,5x+3,2

3. 2x^2 = 0,5x+3

4. 0,5x^2 = 8

Hvordan ser de ud grafisk?!!? :) ER I KRISE!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2015 af mathon

Indtegn dem parvis i hver sit koordinatsystem!


Svar #2
26. november 2015 af Laurajd98 (Slettet)

Ja det er jeg med på, problemet er, at jeg ikke ved hvordan dem som står i x'te og i 2'en skal tegnes? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2015 af mathon

1.
        støttepunkter for y = 3·2x      eksponentialfunktion

                                          \begin{array} {c|c} \mathbf{\color{Red} x}& \mathbf{\color{Blue}y}\\ \hline 0&3\\ \hline 0{,}1&3{,}22\\ \hline 0{,}2&3{,}45\\ \hline 0{,}3&3{,}69\\ \hline 0{,}4&3{,}96\\ \hline 0{,}5&4{,}24\\ \hline 0{,}6&4{,}55 \end{array}
        
                                            


Skriv et svar til: Grafisk løsning af ligninger til AFLEVERING!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.