Matematik

Påvirkning u(t) = cos(t) find stationære svar

02. december 2015 af hammer26 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en påvirkning u(t) = cos(t) og skal vise at det stationære svar er y(t)=sin(t)

Jeg har en overføringsfunktion som er 1/s hvor s skal være forskellige fra 0 og -1

of en diff ligning:

y'''+2y''+y'=u'' + 2u' +u

Jeg kan ikke få det til at give sin(t) ?


Skriv et svar til: Påvirkning u(t) = cos(t) find stationære svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.