Matematik

Renters rente

07. december 2015 af kjaeger123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse



Det skal jeg bruge hjælp til at udregne, med hvordan man gør i formlen


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2015 af StoreNord

1)

De 5500 kr vokser på det første år til 102,3 procent af det oprindelige.

Det svarer til at de 5500 kr bliver ganget med 1,023.

Det bliver det også hvert af de følgende år:

5500 *1,023 *1,023 *1,023 *1,023 *1,023 *1,023 .... = 5500*1,0236

Tilsvarende 5500*1,023n efter 6 år.

Så efter 7 år har du altså K7=K0 * 1,0237 = 6449,00 kr stående i banken.   :)

-- Og så må du helre kikke lidt mere på:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1647537    Svar #1


Skriv et svar til: Renters rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.