Matematik

Bestem hældningskoefficienterne for linjerne l og m.

09. december 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Der er også en b opgave jeg godt kun have brug for hjælp til. 

Bare kig i den vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: vinkel.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af mathon

        \tan(\delta _{spids})=\frac{\left | -\frac{11}{6}-\frac{6}{7} \right |}{\left |1+\frac{6}{7}\cdot \left (-\frac{11}{6} \right ) \right |}


Svar #2
09. december 2015 af TingleFinger (Slettet)

#1

        \tan(\delta _{spids})=\frac{\left | -\frac{11}{6}-\frac{6}{7} \right |}{\left |1+\frac{6}{7}\cdot \left (-\frac{11}{6} \right ) \right |}

Hvad med a?


Skriv et svar til: Bestem hældningskoefficienterne for linjerne l og m.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.