Kemi
Kogepunkt
09. december 2015 af
Searchmath (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej
Jeg har prøvet at udregne kogepunktet ud fra deltaTb = Kb*m*i, hvor m er molalitet.
Jeg får 3 mol/kg * 0.52 c*/m* 45 = 70,2 *c, hvor *c = celcius grader
Det har jeg gjort ud fra de informationer,
"En sukkerknald vejer ca. 2 gram. En sodavand indeholder 25 cl med koncentrationen 0.3 M almindeligt sukker, C12H22O11. Angiv det omtrentlige antal sukkerknalder i sodavanden. "
Men jeg har åbenbart regnet forkert :(
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2015-12-09 kl. 19.40.45.png
Skriv et svar til: Kogepunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
