Matematik

ligning HELP ME

09. december 2015 af rami0208 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan i hjælpe mig med at løse den, tak på forehånd 

I en model for udgifterne til ressourcesvage grupper er de årlige udgifter givet ved ligningen  ?? = 273?? + 8245.

c) Forklar hvordan en sådan model opstilles hvis man kender udgifterne i 1987, 1990, 1995 og 
1996. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2015 af PeterValberg

....  ?? = 273?? + 8245

Kunne du ikke lige skrive ligningen, som den skal se ud, uden de spørgsmåltegn? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. december 2015 af rami0208 (Slettet)

 y= 273x + 8245


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2015 af PeterValberg

c) Vha. (lineær) regression

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: ligning HELP ME

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.