Fysik

Omregn 88 år til sekunder, idet 1 år =365,25døgn, og omregn 238u til kg.

13. december 2015 af Camillaalilji - Niveau: B-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2015 af mathon

(88 \; aa r )\cdot(365{,}25\; \tfrac{d\o gn}{aa r})\cdot (24\; \tfrac{timer}{d\o gn})\cdot (3600\; \tfrac{s}{time})


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2015 af mathon

1\; u=1{,}66054\cdot 10^{-27}\; kg

238\; u=238\cdot\left ( 1{,}66054\cdot 10^{-27}\; kg \right )


Skriv et svar til: Omregn 88 år til sekunder, idet 1 år =365,25døgn, og omregn 238u til kg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.