Matematik

Bestemmelse af f'(x)

14. december 2015 af Mat19 (Slettet) - Niveau: B-niveau

funktionen f(x)=2x-e^x +3

hvordan regner man f'(x) ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af mathon

               \left ( e^x \right ){}'=e^x

    \left (2x-e^x+3 \right ){}'=(2x){}'-\left ( e^x \right ){}'+(3){}'


Skriv et svar til: Bestemmelse af f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.