Matematik

Differentialregning

14. december 2015 af biotek222 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem f'(0) i x^2 √x+4

Hvordan gør jeg?? Er der nogen der er søde at vise trin for trin. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2015 af PeterValberg

Hvad er forskriften for f? det fremgår ikke tydeligt af dit spørgsmål, er det måske:

f(x)=x^2\cdot\sqrt{x+4}

eller

f(x)=x^2+\sqrt{x+4}

eller noget helt andet?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.