Kemi

Fremstilling af puffer med pH=9

15. december 2015 af louis14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mit spørgsmål er:

Hvordan vil du blande 1L puffer med pH=9, med følgende koncentrationer:

1M NH_4Cl og 0,1M NaOH?

Håber at der en venlig sjæl, som kan hjælpe mig :) 


Svar #1
15. december 2015 af louis14 (Slettet)

Ifølge facit, er svaret: 218 ml 1M NH_4Cl og 782 ml 0,1M NaOH

Ved ikke hvilken fremgangsmåde jeg skal bruge til at løse denne problematik..


Skriv et svar til: Fremstilling af puffer med pH=9

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.