Matematik

OPHÆVELSE AF PARENTESERNE HÆJLP!!!

17. december 2015 af Marie854 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lavet min bevis, dog er jeg ikke sikker på at jeg har ophævet parenteserne rigtigt. 

Jeg godt at, der skal ganges i leddene.

Jeg har vedhæftet beviset :-)

Vedhæftet fil: ophævelse.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2015 af AskTheAfghan

I din fil står der   (a · b) $ n. Hvad betyder $ ? Du forklarer ikke hvordan den første formel skal forstås, hvor du ønsker at bevise. Venligst skriv en ordentlig overskrift fremover.


Svar #2
17. december 2015 af Marie854 (Slettet)

Jeg har egentlig bare brug for at ophæve parenteserne på en korrekt måde.

((q1*n+r1))*(q2*n+r2) = ??? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. december 2015 af PeterValberg

Se video nr. 4 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. december 2015 af AskTheAfghan

Du skriver i midten ... + q1 n + r2 + ... . Det skal være ... + q1 n r2 + ... .

(p n + r)(q n + t) = p n q n + p n t + r q n + r t = p q n2 + n(p t + q r) + r t = n(p q n + p t + q r) + r t.


Skriv et svar til: OPHÆVELSE AF PARENTESERNE HÆJLP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.