Matematik

Bestem følgende ubestemte integraler:

01. januar 2016 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad vil svaret være på dette ubestemte integrale

Kan ses på billedet.

Mange tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: opgave 1 b.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. januar 2016 af BrainyBrain

Brug et cas-værktøj.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. januar 2016 af Therk

Hint:

\int (x^2+x+1)\, \mathrm dx = \int x^2 \, \mathrm dx + \int x \, \mathrm dx + \int 1 \, \mathrm dx


Skriv et svar til: Bestem følgende ubestemte integraler:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.