Matematik

Bestem f'(x) og undersøg om f'(2)=0

07. januar 2016 af magnus2730 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har glemt hvordan og hvorledes man undersøger om f'(2)=0.

Har differentieret f(x)=-x^3+2x^2-x+2 til at være f'(x)=-3x^2+4x-1

Hvad gør jeg så nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2016 af mathon

     f{\, }'(2)=-3\cdot 2^2+4\cdot 2+2


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. januar 2016 af mathon

korrektion:
                          f{\, }'(2)=-3\cdot 2^2+4\cdot 2-1


Svar #3
07. januar 2016 af magnus2730 (Slettet)

Så f'(2) er -5?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2016 af mathon

    Ja


Skriv et svar til: Bestem f'(x) og undersøg om f'(2)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.