Matematik

Hjlæp til ligning - Mat b

10. januar 2016 af Annonyms (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. 

Jeg skal undersøge om x = 4 er en løsning til denne ligning: √x + 2 = x + 3 .

- synes ikke jeg kan finde frem til noget brugbart..


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2016 af mathon

hvis x = 4 er en rod i ligningen
skal
                       \sqrt{4}+2=4+3


Svar #2
10. januar 2016 af Annonyms (Slettet)

Ja så langt er jeg med. I mine gamle noter kan jeg se at jeg førhen har benyttet denne formel: x = -b ±√b2-4ac/2a

- Men synes bare ikke resultat giver mening..


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2016 af mathon

Det er når du har en 2.gradsligning.


Skriv et svar til: Hjlæp til ligning - Mat b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.