Matematik

BMI

11. januar 2016 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa, er der en venlig sjæl som vil hjælpe mig med at læse opgave a, som jeg har vedhæftet et billede af. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2016 af Stats

Skærmbillede 2016-01-11 kl. 16.28.21.png

Opgave a) Indsæt 28 på BMI's plads

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
11. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Hahaha hvor jeg er helt væk


Svar #3
11. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

I b'ern kan du hjælpe mig med den? Du kan lige se hvad jeg har gjort for jeg kan ikke komme videre.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2016 af Stats

Du skal trække/lægge til først. Derefter gange/dividere. Til sidst ophaver du ln(x) ved at anvende at eln(x) = 1

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2016 af Stats

F = 42,9·ln(BMI) - 102,7 ⇔

F + 102,7 = 42,9·ln(BMI) ⇔

(1/42,9)·F + (1/42,9)·102,7 = ln(BMI) ⇔

e(1/42,9)·F+(1/42,9)·102,7 = eln(BMI) ⇔

e(1/42,9)·F·e(1/42,9)·102,7 = BMI ⇔

BMI ≈ 10,96·eF/42,9                  ( e(1/42,9)·102,7 ≈ 10,96 )

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #6
11. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

For at løse opgave c, skal jeg så bruge k-ate reglen?


Svar #7
11. januar 2016 af Daisyangel (Slettet)

Og mange tak for hjælpen #5


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. januar 2016 af Stats

Jeg ved ikke hvad du mener med k-ate reglen...

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: BMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.