Kemi

Densitet

17. januar 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med dette spørgsmål


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2016 af peter lind

Beregn rumfanget af cylinderen og gang resultatet med massefylden


Svar #3
17. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

#2

Beregn rumfanget af cylinderen og gang resultatet med massefylden

Ja okay, men skal jeg lave 2,0 m om til cm eller ? 


Svar #4
17. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

Hvad med denne her? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2016 af peter lind

#3 Ja


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2016 af peter lind

m = rumfang*massefylde og rumfang = areal*tykkelse


Svar #7
17. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

#6

m = rumfang*massefylde og rumfang = areal*tykkelse

Forstår altså ikke hvad du mener med det ? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. januar 2016 af peter lind

Det er almindelig kendte formler, så hvad er dit problem ?


Svar #9
17. januar 2016 af mussi9 (Slettet)

never mind


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.