Matematik

løsning til differentialligning

19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

nogen der kan se om jeg har regnet rigtigt.. kan ikke umiddelbart se fejl.

6) y = c*e^7x

7) y = -10/4+2e^4x

8) f(t)= -15/3+c*e^-3*t

9) y = 4/2 + 2,72*e^2x

Vedhæftet fil: E.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2016 af PeterValberg

Du kan kontrollere dine resultater med CAS-værktøj.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
19. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

med hvilket program? jeg bruger kun wordmat nemlig


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2016 af Soeffi

Løsning i Geogebra:


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2016 af mathon

6) y = e7x-6

7) y = 2e4x - 5/2

8) f(t)= 2e-3t - 5

9) f(x) = e2x+1 + 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2016 af PeterValberg

#2 WordMat kan sagtens løse differentialligninger :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
21. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

I har forskellige løsninger for øvelse 9? har fået det samme som Soeffi.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2016 af mathon

#6

Vi har samme løsning for øvelse 9,
da 
     2{,}71828=e

     e\cdot e^{2x}+2=e^{2x+1}+2


Skriv et svar til: løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.