Matematik

nogen der kan svarer mig på om dette er rigtigt ?

25. januar 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: B-niveau

Undersøg om x=4 er løsningen til ligningen  23-3x=11

 23-3x=11

 23-3x= -3x+23

 -34= -12

 12-3x= -3(x-4)

    x=4


 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2016 af mathon

Hvis x = 4 er en løsning
skal gælde
at:
                      23 - 3·4 = 11


Skriv et svar til: nogen der kan svarer mig på om dette er rigtigt ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.