Matematik

Indekstal

25. januar 2016 af sine1234567 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har nogle problemer med disse spørgsmål, pls hjælp: se vedhæftede fil.

Vedhæftet fil: Skærmbillede (27).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2016 af Stats

Skærmbillede (27).png
(1200/x)*100 = 104,7
1200/x = 1,047
1200 = 1,047x
x = 1200/1,047 ≈ 1146,1318

[y/(1200/1,047)]·100 = 113,7
y = (113,7/100)·(1200/1,047) = (113,7·1200)/104,7 ≈ 1303,1518

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Indekstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.