Matematik

hvordan kan denne brøk være således?

26. januar 2016 af snylt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan kan (-128/52) + 2*10   give 122/25 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

umidlbart som du har skrevet det skulle det give 372/25


Svar #2
26. januar 2016 af snylt (Slettet)

nej? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2016 af LilanKahn (Slettet)

Jo?

(-128/5^2) + 2*10

\frac{-128}{25}+20

\frac{-128}{25}+\frac{500}{25}

\frac{372}{25}


Skriv et svar til: hvordan kan denne brøk være således?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.