Matematik

identificere graferne

31. januar 2016 af Gyldendal1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe mig med denne opgave

jeg har vedhæftet et billede opgaven.

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2016 af Capion1

Kig på grafernes skæring med y-aksen, hvor x = 0, og om grafen er voksende eller aftagende.


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2016 af Stats

Ved y = ex, da har man når x = 0, y = e0 = 1..

Dermed så har man ved en funktion som y = 2ex når x = 0, y = 2·e0 = 2

Du kan derfor hurtigt konkludere at g(x) = C

Nu er spørgsmålet bare... Hvilken høre f(x) og h(x) til?

Man ser at 2·e-0.4x er det samme som 2/e0.4x og dermed må funktionsværdien bliver mindre og mindre jo større x bliver... Dermed kan man hurtigt konkludere at h(x) = A.

Udelukkelsesmetoden giver da, at f(x) = B

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2016 af Soeffi


Skriv et svar til: identificere graferne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.