Matematik

HJÆLP MATEMATIK ( eksponentiel funktion )

02. februar 2016 af Mali4569 (Slettet) - Niveau: C-niveau

r=0,9-1=-0,1

hvordan skal jeg kunne finde T2 da  r = -0,1


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af peter lind

Hvad er r og T2  Kom dog med hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2016 af mathon

           f(x)=b\cdot (1+r)^x


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2016 af mathon

r kan ikke være negativ, hvis der er tale om fordoblingskonstant.


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2016 af mathon

…men hvis r=0{,}1

                                   f(x)=b\cdot (1+r)^x

                                   f(x)=b\cdot (1+0{,}1)^x

                                   f(x)=b\cdot 1{,}1^x

           f(x+X_2)=b\cdot 1{,}1^{x+X_2}=\left (b\cdot 1{,}1^{x} \right )\cdot 1{,}1^{X_2}=2f(x)    hvor X_2 er fordoblingskonstanten

                                                                     f(x)\cdot 1{,}1^{X_2}=2f(x)

                                                                     1{,}1^{X_2}=2

                                                                     \log\left ( 1{,}1 \right )\cdot X_2=\log(2)

                                                                     X_2=\frac{\log(2)}{\log\left ( 1{,}1 \right )}


Skriv et svar til: HJÆLP MATEMATIK ( eksponentiel funktion )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.