Matematik

Bestem funktionsværdien

04. februar 2016 af EP123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået et spørgsmål i matematik opgave som jeg simpelthen ikke forstår herunder er opgaven skrevet ind:

Tegn grafen for funktionen

f(x)=0,2x^3-5

spørgsmål 1. Bestem funktionsværdien for x=7

Tak for hjælpen på forhånd hilsen Emma


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af SuneChr

Indsæt 7 i stedet for x. Derved fås funktionsværdien for x = 7.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af PeterValberg

Indsæt 7 på x's plads og regn det ud:

f(7)=0,2\cdot 7^3-5=\,_{\cdots}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem funktionsværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.