Matematik

ligefremme proportionalitet.

04. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Bestem forskriften for den ligefremme proportionalitet. Indtast forskriften med mellemrum for hvert led

fx: =12x

Hvad menes der og hvordan??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2016 af mathon

                        f(x)=y=12x

Når to variable x og y er ligefrem proportionale
gælder:

                   \frac{y}{x}=k(onstant)

her
                   \frac{y}{x}=12\Leftrightarrow y=12x


Skriv et svar til: ligefremme proportionalitet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.